Jouw idee ons ontwerp

Een website is jouw visitekaartje, maar ook de aanjager van je bedrijf

Grafisch ontwerp

We klikken steeds minder en scrollen steeds meer. Jouw website wordt zo gebouwd dat je site goed is op een pc maar top is op je telefoon of tablet. Mensen willen snel de juiste informatie vinden waarnaar ze opzoek zijn. Dit betekend dan ook dat je website de informatie moet bieden waar mensen naar opzoek zijn. Content en design is hierin van groot belang, wij helpen jou bij het ontwikkelen van een goede ontworpen site en begeleiden jou bij het maken en plaatsen van de juiste content.

Website ontwerp

Wij maken alleen websites op maat. Samen met u kijken we wat de website op moet gaan leveren. Is het informatieve website? Moet de website leads genereren? Moet de webshop jouw unieke producten verkopen? Jouw website ontwerp is belangrijk voor je uitstraling maar jouw web content is nog veel belangrijker om de juiste bezoekers te gaan trekken. Het ontwerp en de content moet naadloos moet elkaar versterken, Hervad Media zorgt daar voor.

Responsive op elk device

Een website of webshop moet responsive zijn. Dit betekend dat je site op elk scherm goed te lezen is en goed te bedienen is. Google hecht hier veel waarde aan, gebruikersgemak staat voorop omdat bezoekers van je website snel willen navigeren naar hetgeen waar ze naar op zoek zijn. 

SEO vindbaarheid

SEO bepaalt de vindbaarheid van je website of webshop. Wanneer je een website gebruikt om extra omzet te genereren is het aantal geïnteresseerde bezoekers in je product of dienst van levensbelang. Wij maken je website zo dat je goed vindbaar zult zijn wanneer je dit combineert met de juiste content. Dit kunnen foto's zijn, blogs, vlogs en het juist benoemen van alle producten en diensten. Hoe beter jouw informatie beschreven is, hoe belangrijker Google je vindt. Wij zijn jouw partner om je site samen met jou te optimaliseren.

Social Media

Het gebruik van social media heeft invloed op jouw resultaten. Om deze invloed goed te benutten moet je zichtbaar zijn om kanalen zoals Facebook, Instragram, wellicht ook Twitter en LinkedIn mocht je doelgroep hier actief zijn.  We helpen jou met het posten van de juiste berichten zodat je meer traffic genereert naar jouw website. Zichtbaarheid is key, pas na drie keer jouw boodschap gezien te hebben zullen potentiële bezoekers je gaan onthouden.

Reclame Campagne

Wij maken een reclame campagnes voor jouw bedrijf of evenement. Ook dit begint bij een goede website, de juiste social media en de nodige activiteit op jouw website zoals bloggen en vloggen. Een reclamecampagne via Google, Facebook of andere kanalen zijn alleen succesvol wanneer potentiële klanten je serieus nemen wanneer ze via jouw reclame campagne belanden op je website of webshop. Wij helpen je bij dit proces en bedenken creatieve campagnes en jaarplannen om je bedrijf te stimuleren in de juiste richting.

"Succesvol met je website en daardoor met je onderneming"

Een aantal van onze klanten

Klanten zijn onze partners, wij denken mee door samen je bedrijf een voetstuk te geven

logo-restaurant-de-hildenberg-appelscha
bed-&-breakfast-lyklamastate-nijemirdum-lemmer
modebaasjes_logo_webshop
graafstra-logo-ontwerp2
kredietrapport-opvragen-logo-ontwerp
facebook-masterclass-webshop-ontwerp
manon_flobbe_visagie_logo
fysiotherapie-noord-logo-ontwerp
fabryk_design_logo_webshop
Doe-Oils_logo_ontwerp_by_hervad_media
iedema_projectstoffeerders_appelscha