Waar kun je het lekkerst eten in Appelscha? Juist, bij Restaurant de Hildenberg. Een prachtige locatie om heerlijk te dineren of te lunchen, bruiloft te houden of een andere feestelijke partij of activiteit. Hiernaast is de catering van de Hildenberg uitmuntend en een begrip in de regio.

Zoveel goede eigenschappen, maar de online uitstraling klopte niet bij waar restaurant de Hildenberg voor staat. Het logo heeft niet de uitstraling van een plek waar je heerlijk kan eten, de website straalt geen gezelligheid uit van het prachtige restaurant aan de rand van het Appelschaster bos en de golfbaan.

restaurant_de_hildenberg_bar_met_personeel restaurant_de_hildenberg_tafel_cappaccio restaurant_de_hildenberg_tafel_gedekt_luxe

Johan Herder vond dat dit anders moest en hier hebben we dan ook samen aan gewerkt om een goede start te kunnen maken, een website is immers nooit af. De website zal continu moeten worden geüpdatet en moeten voorzien van nieuwe content. Vindbaarheid is immers key voor een restaurant van dit kaliber, word je niet online gevonden zullen nieuwe gasten je nooit ontdekken.

Samen met Restaurant de Hildenberg werken we aan een jaarplan om na het lanceren van de nieuwe website ook te ondersteunen bij Google Ads, organische vindbaarheid en social media. Een hele leuke uitdaging om samen met Restaurant de Hildenberg de volgende stap te kunnen maken.

Kijk alvast even rond op de site: www.restaurantdehildenberg.nl