Een gratis op maat website?

Het kan voordelig per maand bij Hervad Media

Website voor jou gebouwd

Een website op maat, zoals jij die wilt zijn meestal duur, te duur. Hervad Media maakt jouw website zoals jij deze hebt voorgesteld. Jouw website is een uniek ontwerp, gebouwd door onze webdesigners die in overleg met jou kosteloos de website ontwikkelen. Het enige wat je betaald zijn de maandelijkse hostingkosten, onderhoud en beveiligingskosten. Deze ben je altijd kwijt bij een goede, reclameloze en snelle website.

Top deal toch!

Ontwerp mijn gratis website

Veilig & Up To Date

Een veilige website is belangrijk voor ieder zijn gegevens en content veilig wil bewaren. Hervad Media ontwikkelt de gratis op maat website alleen in een veilige omgeving, je verbinding is altijd veilig en gecodeerd door middel van de HTTPS verbinding. 

Eenvoudig aanpassen & toevoegen

Jouw website wordt op maat gemaakt door onze webdesigners, dit neemt niet weg dat je eenvoudig en snel extra pagina's kan aanmaken, foto's kan toevoegen, verschillende modules kan toevoegen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Ideaal wanneer jij ook grenzeloos wilt werken. Heb je hulp nodig dan helpen wij je verder.

Gratis & Op maat

Een website is vaak duur, vooral wanneer je net start met bijvoorbeeld je eigen onderneming. Zelf een website bouwen is ook geen optie omdat je bezig wilt zijn met waar je goed in bent. Hervad Media neemt de bouw van jouw website kosteloos uit handen. Snel gratis een op maat website zoals jij die wilt, gebouwd door ons.

Responsive

Gratis betekend niet dat je minder kwaliteit mag verwachten, wij maken websites van deze tijd. De website is dan ook altijd responsive en op elk device te bekijken. Wij zorgen ervoor dat jij blij bent met je nieuwe site, kosteloos.

Snel & Veilig

Wij dragen zorg voor jouw door ons gebouwde website. Dit betekend dat de site snel laad, aangezien Google hier steeds meer naar kijkt. Zeg nou zelf jij blijft toch ook niet hangen op een trage site? Wij updaten jouw site, regelen de back-up en zorgen voor de veiligheid en voor een veilige verbinding (HTTPS).

In 14 dagen online

Binnen 14 dagen staat jouw op maat website online. Uiteraard voordat we de website online zetten doen we de laatste check of alles is zoals je had verwacht. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent, zo simpel is het.

Maandelijkse kosten

Geen addertjes onder het gras. De op maat website wordt gratis opgeleverd zoals jij dat met onze webdesigners hebt afgestemd. Het enige wat je betaald zijn de maandelijkse hostingkosten inclusief veiligheid updates en back-ups. 

Voor 139 euro per maand ben je klaar, met een website zoals jij dat wilt en hebben we je onderhoud uit handen genomen.

Advies & Begeleiding

Wanneer je website staat zullen we je verder helpen met het doel van je website. Hierin zullen we je adviseren en eventueel begeleiden. 

139 euro per maand voor het ontwerp van je website, hosting, back-ups, onderhoud en updates

Meer informatie