Hoe promoot je je vakantiehuis?

Een dronefilm ter promotie van vakantiehuis

Een erg leuke opdracht om een vakantiehuis te filmen op Sicilië, in de regio Catania. De actieve vulkaan de Etna als decor van een prachtige promotiefilm van vakantiehuis ‘Villa Augusta’.

Villa Augusta is een prachtige villa met vele kamers die ruimte biedt aan 20 personen. Een zwembad tussen de olijfgaarden is echt een rustgevende plek om heerlijk met vrienden of familie te vertoeven. De villa is luxe met buitenkeuken, grote BBQ, vele zitplekken en ligplekken aan het zwembad. De locatie van de villa is prachtig gelegen en echt een paradijs om je vakantie te vieren.

De promotiefilm laat het vakantiehuis mooi zien vanuit de lucht om een goede indruk te kunnen krijgen. De ruimte en de mogelijkheden zijn belangrijk om interesse te wekken bij mensen die opzoek zijn naar een mooie vakantie villa. Met de drone hebben wij verschillende plekken opgenomen vanuit de lucht zoals de actieve vulkaan de Etna, een oud Grieks Theater in Taormina en de fantastische omgeving waar je heerlijk kan wandelen of genieten van de bergen en de zee.

Heb jij ook een interesse om een promotiefilm te laten maken? Neem contact met ons op en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.