Branding is het eerste visitekaartje van je product of dienst.

Lyklamastate is een Bed & Breakfast in het Friese Nijemirdum. Sinds april zijn Klaas en Jellie de nieuwe eigenaren van deze monumentale boerderij, die momenteel gerestaureerd wordt. De authentieke uitstraling van dit Rijksmonument in combinatie met de prachtige omgeving maakt dat je hier goed kunt vertoeven in één van de appartementen of B&B kamers.

De vraag die bij deze ondernemers naar boven kwam: Hoe brengen we dit over op onze gasten? Op basis daarvan zijn we een kopje koffie gaan drinken en met elkaar gaan brainstormen. Wij zijn enthousiast om deze opdracht – ontwerp logo en bouwen van de website – te mogen uitvoeren.

Merkbeleving
Branding gaat om de merkbeleving die potentiële gasten met jouw merk hebben. Wat is dan precies het merk Lyklamastate? Als je de oprit op komt rijden spreekt de uitstraling van de Bed & Breakfast voor zich, dit gevoel moet dan ook terugkomen. Om een eenduidige boodschap te kunnen voeren hebben we in kaart gebracht wat Klaas en Jellie uit willen stralen.

Hoe moeten de gasten een overnachting ervaren?

Op deze vragen hebben we antwoord met elkaar gegeven tijdens onze brainstorm en dit legt de basis voor het ontwikkelen van het logo. Daarnaast zullen we gaan starten met het bouwen van de website.
Website met reserveringsmodule
Om oriënterende gasten een goede indruk te geven en van alle gemakken te voorzien zal de nieuwe website een aantal elementen bevatten:
• Reserveringsmodule
• Goede indruk van de verschillende kamers/appartementen
• Activiteiten en evenementen in de omgeving
• Arrangementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.