Bedrijfsfilm gemaakt bij houthandel Martin Robben met drone & steadycam

Een bedrijfsfilm of promotiefilm geeft je bedrijf een betere online uitstraling. Houthandel Martin Robben weet dit ook en nam contact op met Hervad Media voor de mogelijkheden omtrent een bedrijfsfilm. Na een kort overleg zijn we aan de slag gegaan met het filmen van dit mooie bedrijf in Oldeberkoop.

Bedrijfsfilm script

Samen met Houthandel Martin Robben hebben we een script gemaakt op de elementen die we terug wilden laten komen in de bedrijfsfilm. Om een goede promotiefilm te maken van het bedrijf is een korte krachtige film van belang. Het draait om het maken van de juiste keuzes wat te laten zien in een bedrijfsfilm, want na 90 seconden YouTube film haken de meeste mensen wel af.

Kozijnen op maat, blokhutten en de  bouwshop op juiste manier in beeld

Houthandel Martin Robben is uniek in hout materialen en heeft een breed assortiment waar menig bouwmarkt niet aan kan tippen. Doordat Houthandel Martin Robben staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs is het bedrijf een begrip geworden in Noord Nederland. Dit zijn dan ook de zaken die in een promotiefilm moet worden verwerkt. Leuk detail om te horen is dat de vrachtwagen in de film is geladen met een vracht kozijnen voor een klant in Breda.

Gebruik van een drone en steadycam voor het ideale plaatje

Voor een uitgebreide bedrijfsfilm zoals voor Houthandel Martin Robben hebben we gebruik gemaakt van een steadycam en een professionele drone. De steadycam zorgt voor schokvrije beelden, dit komt de kwaliteit ten goede. Door de gimball zijn de beelden van drone ook schokvrij. De beelden van de drone (DJI Mavic Pro) en steadycam zijn full HD of zelfs in 4K.

Een dag filmen voor de juiste shots

Wij zijn een dag op locatie geweest bij Houthandel Martin Robben om de juiste beelden te schieten. Na overleg met Martin Robben mochten we overal filmen in het bedrijf.

De beelden kunnen in de toekomst ook weer gebruikt worden voor andere (reclame uitingen) films voor het bedrijf. Het bedrijf is zeer uitgebreid, van eigen werkplaats voor het maken van op maat gemaakte kozijnen en deuren tot een grote bouwshop voor ijzerwaren en vloeren, een spuiterij, vele loodsen met alle varianten aan hout en bouw materiaal.

Samen met Houthandel Martin Robben kijken we terug op een succesvolle samenwerking en een mooie bedrijfsfilm als resultaat.

Bekijk de film hieronder en laat je reactie achter, wij zijn heel benieuwd wat je er van vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.